Super League

Standard de Liège

KAA Gent

Zondag 1er april
19:30

Laatste nieuws Alle agenda Alle nieuws

Standard moet punten pakken
In 1ste Klasse is het behoud praktisch verzekerd, maar nu zaterdag om 16.30 u zal het moeilijk worden om punten te halen tegen Moldavo, zelfs al spelen de Luikenaars thuis.
In de 2de Klasse B bevinden de Rouches zich nog steeds in de gevarenzone en de verplaatsing van zaterdag om 15.00 u naar Genk, leider in de rangschikking, zal het er zeker niet gemakkelijk op maken.
Voor de U16, momenteel zesde met wel nog drie inhaalwedstrijden, zou de wedstrijd wat makkelijker moeten gaan, vermits zij nu zaterdag om 14.00 u, de laatsten Fraiture Sport ontvangen.
De wedstrijd van de U14 op Racour, zaterdag om 11 u, zou iets gemakkelijker moeten zijn, rekening houdend met de 19-0 uit de heenwedstrijd.

Standard in play-off 1
Door Anderlecht zijn eerste thuisnederlaag aan te smeren met een 0-3 score (drie doelpunten van Noémie Gelders), is Standard nu zeker van deelname aan de play-off 1.
De 0-9 overwinning van OHL op Heist volstaat niet voor de Leuvenaars, die nog maar één match te spelen hebben met een achterstand van zes punten.
Bij Genk – La Gantoise, heeft geen van beide ploegen afstand kunnen nemen van elkaar en speelden 2-2 gelijk. Beide clubs hebben hetzelfde aantal punten (31) en hetzelfde aantal overwinningen (9). De Buffalo's bezetten de tweede plaats door een beter doelsaldo.

Laatste uitslagen

A-ploeg
Anderlecht - Standard 0-3
Standard - OH Leuven verslag 1-1
B-ploeg
Standard - Moldavo 2-2
Standard - Zulte 5-1
C-ploeg
Louwel - Standard 2-5
Standard - Pelt fotogalerij 2-1
U16 ploeg
Standard - Fraiture Sp. 4-1
Standard - Seraing Athl. 1-1
U14 ploeg
Blegny - Standard 2-0
Standard - La Calamine fotogalerij 0-2
U13 ploeg
Standard - Liège 4-3
Jehay - Standard 0-1
U12 ploeg
Standard - Sprimont 0-5
Ougrée - Standard 3-3