UEFA Women's Champions League

Standard de Liège

Pärnu JK

Dinsdag 22 augustus
19:00

Laatste nieuws Alle agenda Alle nieuws

Een Belgische Beker en veel vriendenmatchen
Dit weekend is er voor elk wat wils, behalve voor de A-ploeg die de valiezen gereedmaakt voor Estland.
De enige officiële ontmoeting, deze van de derde ronde voor de Beker van België, is voor de C-ploeg die op verplaatsing moet naar Union St-Ghislain Tertre-Hautrage zaterdag om 16 u.
Voor alle andere ploegen zijn er vriendschappelijke wedstrijden geprogrammeerd: zaterdag thuis tegen Alemania Aachen om 17 u voor B-ploeg en om 18 u voor de Kadetten. Eveneens zaterdag maar op verplaatsing naar Grâce-Hollogne om 11 u voor de U12 en om 13 u voor de U14. Zondag tenslotte spelen de U13 om 10.30 u op de academie tegen Huvo Jeuk.

Een laatste overwinning voor Estland
Met een 3-1 achterstand na een half uur tegen Achilles'29, kon Standard voor het uur terugkeren om uiteindelijk met 3-6 te eindigen bij het einde van de wedstrijd verslag. De voorbereiding eindigde dus goed voor de A-ploeg die zich nu vooral moet concentreren op de kwalificatie voor de UEFA Women's Champions League die volgende dinsdag begint.
Woensdagavond, daarentegen heeft een gemengde B + C ploeg (met twee kadetten) 0-2 verloren van de A-ploeg van Tongeren, die meerdere Super League speelsters overgenomen heeft van Eva's Tienen.

Overwinningen van Standard en einde van de voorbereiding
Dit weekend heeft Standard alles gewonnen.
Tegen s'Herenhelderen hebben de U12 zonder pardon, met 1-14 gewonnen (goals van Kimberly Scohier × 8, Chloé Snaps × 4, Emma Lognoul en Lola Vanluyten), terwijl de
U13 een normalere 2-7 overwinning behaalden tegen dezelfde club (goals van Nadège Francois × 3, Florinne Carlier × 2, Marie Benoit en Luka Maillard).
Tegenover de B-ploeg van Tongeren DV behaalde onze C-ploeg een 0-2 overwinning dank zij een own goal van Tongeren en een doelpunt van Pauline Taquet.
De A-ploeg tenslotte, op verplaatsing naar Virton voor een ontmoeting met Stade de Reims, die met 2-1 gewonnen werd, met doelpunten van Lisa Petry en Gwyneth Vanaenrode verslag. De voorbereiding, die nu dinsdag om 16 u eindigt op het veld van Achilles'29 (Nederland), verloopt dus goed.
Korter bij ons, ontvangt de B-ploeg nu woensdag om 19.30 u, de A-ploeg van Tongeren voor een nieuwe vriendschappelijke ontmoeting.

Laatste uitslagen

A-ploeg
Achilles'29 - Standard verslag 3-6
Standard - Reims verslag 2-1
B-ploeg
Moldavo - Standard verslag 2-1
Standard - Tongeren fotogalerij verslag 1-0
C-ploeg
Schaesberg - Standard fotogalerij verslag 1-6
Standard - Wuustwezel fotogalerij verslag 2-4
U16 ploeg
Standard - Chênée fotogalerij verslag 3-0
Standard - Trooz verslag 0-1
U14 ploeg
Standard - Sart verslag 0-1
Sart - Standard verslag 1-0
U13 ploeg
Standard - Hamoir B verslag 2-2
Melen - Standard verslag 3-3
U12 ploeg
Standard - Magnée verslag 2-1
Standard - Grivegnée fotogalerij verslag 5-1