Coupe de Belgique

Club Brugge KV

Standard de Liège

Zaterdag 27 januari
15:00

Laatste nieuws Alle agenda Alle nieuws

Korte verplaatsingen dit weekend
In 1ste Klasse, op het nippertje met 1-0 verloren tegenover een stevige verdediging van Melsele, komt Standard in een absolute puntennood. Nu zaterdag om 16.30 u, ontvangt het Tienen, de laatst gerangschikte met nul punten. De positie van de Luikenaars is ongemakkelijk maar kan snel verbeteren in geval van een overwinning.
In de 2de Klasse B, hebben de Rouches verleden week, wel de kansen gehad maar het resultaat viel niet mee tegen Mechelen dat uiteindelijk met 1-2 won. fotogalerij Nu zaterdag om 17 u, staat de derby FC Liége – Standard op het programma. Bij de aanvang van het seizoen, eindigde de ontmoeting op een puntendeling en vandaag scheiden slechts drie punten beide clubs. De uitslag van deze wedstrijd is dus heel onvoorspelbaar.
De U16, die hun podiumplaats moeten bevestigen, hervatten het kampioenschap met een week vertraging en een verplaatsing naar Tilff nu zaterdag om 13.30 u.
De U14, na een 1-1 gelijkspel, dat zij tegen Saive nooit hadden mogen toestaan, gaan zondag niet op verplaatsing naar Eupen, wegens een door het provinciaal bestuur afgekondigde afgelasting.
Wie er richting Duitsland gaan, zijn de meisjes van de A-ploeg die nu zaterdag een vriendschappelijke wedstrijd spelen tegen Mönchengladbach.

Verjaardag

Lola Wajnblum viert vandaag haar 22ste verjaardag.
Valentine Hannecart viert vandaag haar 22ste verjaardag.

Laatste uitslagen

A-ploeg
Gent - Standard 3-1
Heist - Standard 1-3
B-ploeg
Melsele - Standard 1-0
Merkem - Standard 2-1
C-ploeg
Liège - Standard 0-7
Standard - Mechelen fotogalerij 1-2
U16 ploeg
Tilff - Standard 1-1
Standard - Tilff 8-0
U14 ploeg
Saive - Standard 1-1
Standard - Eupen 2-4
U13 ploeg
Standard - Wasseiges 9-4
Oreye - Standard verslag 3-3
U12 ploeg
Standard - Herstal 3-5
Blegny - Standard verslag 4-1